Reviews from Fenicie Libanees Restaurant Purmerend

Recent reviews

5.0
Alex van de Veen
Today

Eten was heerlijk. Een menu aan de bestelling toevoegen zou het helemaal afmaken. Nu weten we vaak niet precies wat we gegeten hebben.

Marlies Deun
4 August 2022
Tessa
3 August 2022

Heerlijk!

Guido
9 July 2022

Wederom heerlijk gegeten.

Marleen
2 July 2022

Super lekker en gezond eten!

Anna
19 June 2022

Top!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies Deun
9 June 2022

Altijd super hoog in kwaliteit en smaak. We bestellen hier graag en ook in het restaurant zit je heel gezellig. Super lieve en fijne mensen met passie voor het vak. Graag tot de volgende keer weer.

Lennard Waal
27 May 2022
Michelangelo Halderen/ Cathy blekemolen
8 May 2022

Een fijn restaurant om een diner te bestellen. Mooie smaken en goed bereid, klasse

Rosa
1 May 2022

Heerlijk eten!!!

Guido
1 May 2022

Wederom heerlijk gegeten. Elke keer weer een genot👍

Niels
23 April 2022

Top eten!

Carla
21 April 2022

Dit was voor mij de eerste keer dat ik het eten thuis heb laten bezorgen. Alles was perfect geregeld en smaakte heerlijk ! De gerechten zijn keurig verpakt en mooi opgemaakt. Duidelijke instructies voor de warme gerechten. En ook nog netjes op tijd bezorgd Zeker voor herhaling vatbaar !

Sonia
1 April 2022

Super lekker en top service! 😀

Sarah
31 March 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Eva
26 March 2022

Altijd heerlijk eten:)

Koffer
25 March 2022
Anna
20 March 2022
Marianne
11 March 2022

Heerlijk, smaakvolle en gevarieerde Mazza, erg vriendelijk en attente bediening!

André Le Cst
4 March 2022

Het was weer zalig!

Damir
2 March 2022

Lekker eten ........

Harrie
27 February 2022

zoals altijd was het weer verrukkelijk !

Anna
21 February 2022

Door het slechte weer was de bezorging erg vroeg, maar prima opgelost

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
20 February 2022

Voor ons de 1stekeer Libanees. We hadden gekozen voor de Libanese grilltafel en afhaal. Het zag er allemaal goed uit en smaakte ook zeer goed. De side hapjes waren echt lekker en het vlees en vis goed gebakken en smakelijk. Was ook veel konden het niet eens allemaal op. Gaan zeker een keer in het restautant eten.

Timo
19 February 2022

Zoals altijd smaakvol en goede kwaliteit en kwantiteit. Enorm aardig attent personeel.

Muriel
18 February 2022

Het eten is altijd heerlijk, bezorging was precies op tijd. We hebben weer genoten.

Van Hassel
17 February 2022

Het was een PRIMA maaltijd. Heerlijk, goed gebakken vlees, en ook de bijgerechten, zoete en gewone friet, waren zeer smakelijk. De diverse sausjes pasten goed bij de verschillende soorten vlees. Het enige minpuntje was de ZOETE pepersaus. Qua smaak vond ik deze niet echt lekker. De bezorging was prima op tijd en de bezorger was vriendelijk. Helaas waren de gerechten wel iets aan de koude kant.

Cindy Rodermond
7 February 2022

Heerlijk gegeten en ook de visite heeft gesmuld

Tim de Vries
4 February 2022

Het was echt heerlijk!!!

Rogier
29 January 2022

Erg vriendelijke gastvrije mensen die echt eerlijk en lekker vers mooi eten bereiden. Zowel in het restaurant als afhaal erg aan te bevelen.

Raymond en Katja
27 January 2022

Heerlijk eten en zeer snelle bezorging👍. Fenice is voor zowel uit eten als thuis bezorgen echt een top restaurant.

Sacha
23 January 2022

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
22 January 2022

Het was echt heerlijk! Voor het eerst kennis mogen maken met de libaneese keuken en ik ben om! Ook de bezorging was super netjes! Keuring op tijd en erg vriendelijk.

I
20 January 2022
Eva
17 January 2022

Fantastisch lekker eten!

Anna
16 January 2022

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Damien
16 January 2022

Het eten was heerlijk, daarnaast werd het lekker optijd aan huis bezorgd.

Mirella
16 January 2022

Ongelooflijk lekker gegeten. Alles zeer smaakvol, zeer gevarieerd en goed verzorgd. We kijken uit naar de opening na de lockdown, dan komen we zsm langs

Sarah
14 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Emily
14 January 2022

Heerlijk eten, altijd te veel

Frank
10 January 2022
Irma
9 January 2022

Het eten was weer zalig! Een klein min puntje is dat de warme gerechten niet echt goed warm waren! Misschien iets beter te verpakken?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddie
9 January 2022
André Le Cat
8 January 2022

Heerlijk eten (as allways), prompte bezorging

Marle
8 January 2022
Nicole
7 January 2022

Heerlijk gegeten!

Thomas
7 January 2022

Ze warren ff later dan gepland ff een belletje van hun uit zoals het hoort kunnen anderen een hoop van leren beste restaurant van Purmerend zoizo

Carolien
5 January 2022
Irma
3 January 2022

Heerlijk eten en goede variatie! En op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moi
3 January 2022

Eten was zoals gewoonlijk verrukkelijk. Echt zo genoten en mijn kinderen ook. Bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Echt een aanrader om te eten van Fenicie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
31 December 2021

Geweldig eten, echte aanrader!

Wietse
19 December 2021

Heerlijk.

Catharina Wagenaar
19 December 2021
Sandra
18 December 2021

Wat een heerlijke gerechtjes zeg!!! En nog genoeg over om er morgen nog een keertje van te smullen!! 😄😄😄

Zomerzon
17 December 2021

Heerlijk gegeten. En stipt bezorgd.

Jeroen Kaptein
17 December 2021

Ik dacht, laten we eens Libanees proberen en thuis dineren. Dat is niet de laatste keer. Heerlijk. Alles vers. Makkelijk bestellen via de website, het stond exact op de afgesproken tijd klaar. En we hebben genoten. Fris en smakelijk en helemaal geen vette hap. Ik had de Mazza Knaller. Die zal hier zeker vaker gaan knallen! Hopelijk snel een keer bij jullie in het mooie restaurant.

Abdellah
16 December 2021

Ze waren ruim op tijd met bezorgen. Het eten was heerlijk. Goede porties! Tot snel

Stoney
10 December 2021
Peter
6 December 2021

Eten deze keer laten bezorgen, en was weer geweldig! Top verpakt en van prima kwaliteit!

Maud
5 December 2021
Pieter
27 November 2021

Heerlijk eten en goed verzorgd.

Arno
20 November 2021

Lekker eten, snelle bezorging

Saskia Bakker
18 November 2021

Ik had besteld om op te halen. Helaas was het op de afgesproken tijd niet klaar. Maar het was zo lekker dat het jullie vergeven is. Zou wel graag eens wat anders dessert willen

L. van der Eems
15 November 2021

Prima verzorgde maaltijd. Mijn dank daarvoor. We hebben genoten. Verbeterpunt: ik vond de kipstukjes op een stokje lekker gekruid maar voor mijn smaak zout. Mvgr

Mike
14 November 2021

Wij zijn altijd erg tevreden over jullie eten, maar gisteren was het een enorme teleurstelling dat ons vlees bij het fenicie menu bij de meeste van ons voor de helft bestond uit vet en bovendien niet een 'mooi stukje vlees' was maar eerder een hompje ongeluk. De rest van het eten was wel super. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee doen in de toekomst.

Thierry
13 November 2021

Heerlijk! Authentiek, met passie gemaakt.

Renée
8 November 2021

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, alles zag er mooi uit en het belangrijkste: het was altijd weer overheerlijk!

TK
22 October 2021

Het was wederom weer heerlijk!

Hummus
8 October 2021

Heerlijk, zoals altijd. Ga zo door!

Joanna
20 September 2021

Fenicie stelde zoals altijd niet teleur. Eten opgehaald in restaurant. Goed verzorgd, netjes aangeleverd en het eten was weer heerlijk.

Marion Krayvanger
12 September 2021

Zoals altijd was het weer perfect!

Irene
27 August 2021

Wij hadden gister voor het eerst besteld bij Fenicie. Het was allemaal enorm smaakvol en verassend. Een echte aanrader. Wij gaan zeker nogmaals genieten van deze heerlijke keuken.

Jacques
21 August 2021
Mar
15 August 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. En jullie salades en jullie grillproducten zijn gewoon onovertroffen.

Carolien
7 August 2021

Weer de vertrouwde kwaliteit. Echt genieten van heerlijke gerechten en goede ingrediënten. Bedankt

Bart D
30 July 2021

Zoals altijd fantastisch

Shirley
24 July 2021

Wij hebben genoten van het Mazza menu, echt een aanrader! Het eten is altijd onwijs lekker, vers en zo kleurrijk! Echt een feestje om hier te eten of af te halen :)

Tran
15 July 2021

Tegenvaller. Normaal krijg ik twee doosjes goed gevuld met rijst mee. Dit keer maar 1 doosje half gevuld. Dit terwijl ik bezoek had. Dan maar zelf rijst erbij gekookt.

Sandra
27 June 2021

Mazza knaller, erg lekker en smaakvol. Ook de witte wijn erbij was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marloes
27 June 2021
Nazma
1 June 2021

Heerlijk gerechten, ik zal zeker vaker bij Fenicie bestellen.

Daan
31 May 2021
Debbie
29 May 2021

Fantastisch!

Laith Shadeed
23 May 2021

Thanks, guys; as usual, great food. يعطيهم العافيه الشباب, اكل 100%, اطيب من هيك مابالقي

Klaver
19 May 2021

Erg lekker allemaal en keurig op tijd bezorgd

Astrid
17 May 2021

Zoals altijd heerlijk! Bezorging was op afgesproken tijd. De gevulde wijnbladen zijn echt een aanrader, net zoals de pittige kip op aubergine.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
17 May 2021

Het was heel lekker maar alles was min of meer lauw, de friet klef en ook lauw, heel jammer voor zoveel geld.

Anita
16 May 2021

Heerlijk gegeten

Noëlle
15 May 2021

Echt super lekker!!

Jacques
13 May 2021
Ronald
12 May 2021

Super lekker eten, echte smaakexplosies. Voor corona al paar keer in het restaurant gegeten, nu voor het eerst gehaald. In mooie bakjes krijg je de verschillende gerechten mee. Aanrader!!

l visser
10 May 2021

bezorging was goed maar wel 20 later te laat dan afgesproken door de telefoon, bestelling voor 18.40, telefoon dt het 19.15 zou worden en dat werd zonder tegenbericht 19,35 uur Vorig jaar met mijn verjaardag was dat ook in het restaurant zo. Ik begrijp dus dat er te weinig personeel is, en dat is jammer met drukke dagen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
9 May 2021

Heerlijk thuis uit eten met smakelijk klaar gemaakte vleesgerechten, salades en humus. Een dikke tien

Afke
9 May 2021

Het eten was heerlijk, bezorging prima op tijd, maar helaas was het eten wel al koud bij aankomst ...☹️.

Jeff Chapman
5 May 2021

Een bijzonder gevarieerde smaaksensatie. We zijn lekker uit eten geweest, maar dan in eigen huis. Snelle bezorging

Johanna
2 May 2021
André
29 April 2021

Was prima verzorgd. Goed verpakt met aandacht voor milieu. De kwaliteit van het eten is zoals altijd uitmuntend.

Bart Dorreboom
28 April 2021

Elke keer fantastisch

ger duijkersloot
27 April 2021

wij hebben super lekker gegeten samen met mijn moeder van 90jaar die was zeer verrast van al dit lekkers

Suzanne
26 April 2021

Het was heerlijk, de porties waren voldoende en net zo mooi opgemaakt als in het restaurant.

Sjaak
22 April 2021

Weer heerlijk gegeten

Familie RJ van 't Hek
20 April 2021

Was weer supergoed verzorgd! Heerlijk gegeten

Joke Pallada
18 April 2021

Het was weer heerlijk!

Kim
18 April 2021
Marianne van Maarschalkerwaart
16 April 2021

Dit is de 3de keer dat we van de thuisbezorgd mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Het was helemaal TOP. We hebben met 4 personen enorm genoten! Van een bijzondere smaken en goed uitgebalanceerd. Een dikke aanrader voor fijnproevers. Klein foutje met de bezorgtijd 20 min. te vroeg. Maar de kwaliteit maakte dit helemaal goed.

Pieter Vlugt
12 April 2021

Het Mazza Knaller menu was weer heerlijk! Ook goed is dat er af en toe enkele gerechten veranderen, voor de variatie. Top!

Ilva
12 April 2021

Fantastic food!

Eric
10 April 2021

Heerlijk eten, goede smaak, een echte aanrader.

Wynne
9 April 2021

Wij waren erg verrast en het heeft goed gesmaakt, goede balans in smaken!

Bob
9 April 2021

Door gebruik van alleen maar verse producten hebben wij thuis genoten van een heerlijke smaaksensaties. Het was hoogstaand!!!!! Dank hiervoor

Mark Nijssen-Gerichhausen
8 April 2021

Heerlijke smaken, goed gevarieerd, meer dan genoeg, leuk opgemaakt. Echt genieten!

Barry
4 April 2021

Wat een heerlijk eten zeg. Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ferry
4 April 2021

Het was echt ontzettend lekker. Dank jullie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renée
4 April 2021

Bestelling werd stipt op tijd bezorgd, alles ziet er mooi uit en is als gewoonlijk héérlijk!!

José
4 April 2021

Het 11 mazzas menu was heerlijk maar leen overzicht met de namen van de gerechten en een opwarminstructie ontbrak. Dat zou het helemaal compleet maken.

Marijke
3 April 2021

Heerlijk eten als altijd! Bezorging keurig op tijd. Sommige warme gerechten zijn wel wat afgekoeld, maar evengoed lekker

Nanda van Raaphorst
3 April 2021

Verrassende smaken, alles was heel erg lekker en wij hebben er echt van genoten. Ook mooie kwalitatieve verpakkingsmaterialen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Linn
3 April 2021

Het was weer heerlijk! We hadden het menu met vlees en werden verrast met nieuwe gerechtjes. Alles super verzorgd en erg lekker. Echt een feestje!

Buster Seeder
2 April 2021
Paula
28 March 2021

Heerlijk gegeten! Alles even vers. Vlees prima kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd, goede verpakking, fijn gepresenteerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
25 March 2021

Wij hadden de Mazza knaller, wat was dat lekker!! Heerlijk genoten van de verschillende gerechtjes en zo mooi verzorgd allemaal. De fles witte huiswijn maakte het helemaal compleet. Top!

Sluijter
22 March 2021

Was super lekker! Zag er allemaal enorm mooi uit.

Jacob
22 March 2021
Melanie
21 March 2021

Heerlijk gegeten van het mazza menu! Zeker voor herhaling vatbaar. Behalve dat het lekker was, zag het er ook mooi en verzorgd uit.

J. van Aarst
21 March 2021

Snelle en keurige afhandeling per telefoon en online. Bestelling werd keurig volgens afspraak op tijd gebracht. En daarna...... SUPER lekker gegeten in combinatie met de heerlijke wijn die er bij zat!!!! Er was echt aandacht aan de gerechten besteed: er zat zelf een viooltje op (het oog wil ook wat). Dank opnieuw Fenicie: top restaurant!

Sven Bijster
21 March 2021

Werkelijk top, heerlijk gegeten!

Remon
21 March 2021

Eten is erg lekker Maar mag de volgende x wel warmer worden bezorgd

Arjan
20 March 2021

Mega lekker en genoeg!

Ingrid Kluken
19 March 2021
Carolien
17 March 2021
Joke Pallada
15 March 2021

Het bestelde kwam exact op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger die helemaal naar boven kwam om de tasjes af te leveren. De kwaliteit van de gerechten was heel goed en de smaak uitstekend. We hebben heerlijk gegeten. Toprestaurant!

Suzanne Voet
14 March 2021

Het eten kwam ruim op tijd, het was veel en heerlijk! De smaken zijn fantastisch en de gerechten zijn prachtig opgemaakt; bijna zonde om op te eten. De gerechten zijn goed verpakt in afbreekbare verpakking - dat is een grote plus.

YM
13 March 2021

Het was heerlijk!! Netjes op tijd en alles goed ingepakt😉

Herman
13 March 2021
Anne
12 March 2021

Wij hebben fantastisch gegeten, mooi aangeleverd met een persoonlijk briefje erbij. Enige was dat de warme gerechten een warmtesticker zouden moeten hebben maar die zat er nergens op. Gewoon het eea in de oven gedaan en het heeft heerlijk gesmaakt! Wij kunnen niet wachten tot we weer in het restaurant kunnen komen eten.

Yvette
7 March 2021

het was weer heerlijk

JD
7 March 2021

Fantastisch eten! Zoveel bijzondere smaken, dat smaakt naar meer. De bijgeleverde wijnen maakten het compleet. Wij gaan zeker weer afhalen!

Moi
6 March 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Marloes
6 March 2021
monique
5 March 2021

Was weer heerlijk! Fenicie levert constant kwaliteit. Vandaag Awarma Bl'beid geprobeerd, echt lekker en een aanrader.

Cares
4 March 2021

Ik ben blij dat jullie een vestiging in Purmerend hebben. Heerlijk eten en goede service! Niet alleen in het restaurant maar ook nu met de afhaal/bezorging. Het is niet de vraag of we terug komen.. maar hoe vaak we terug komen!

Marleen
1 March 2021

Superlekker, prima verzorgd! Dozen vol mezze, alles even heerlijk. En zo konden we thuis toch feestelijk uit eten...

Hans
27 February 2021

Na een jaar lockdown weer eens heerlijk thuis uit eten.

Bart Dorreboom
27 February 2021

Elke keer weer fantastisch!!

C.L.Gorissen
27 February 2021

Heerlijk diner. Helaas waren de aubergines geblakerd en het bijbehorende vlees te droog. Hebben we niet genuttigd. De wijn was een heel goede begeleider.

Rafael W.
27 February 2021

Wij hebben wederom genoten. De grote verscheidenheid aan kleine gerechten maakt het een heerlijke beleving. Hopelijk snel weer in het restaurant, anders komen wij weer afhalen!

Mark
26 February 2021

Voor het eerst hier besteld, we wilden eens iets anders. Uitstekend bevallen, leuk om al die verschillende gerechten en smaken te proeven en zeker voor herhaling vatbaar. Bezorger ook keurig op tijd.

Sabine
24 February 2021

Heerlijk gegeten, alles was ontzettend smaakvol. Wij hadden de Mazza knaller - veel variatie en meer dan genoeg voor 2 personen! En ook nog een lekker wijntje erbij en een overheerlijk toetje. Zeker een aanrader! Jammer dat we niet in de buurt wonen, anders kwamen we dit vaker halen...

Martine
22 February 2021

Het eten was heerlijk. Wel was onze vraag over de allergie totaal niet beantwoord. Dat was erg jammer, en zorgde voor eigen uitzoekwerk. Geef voortaan op de gerechten aan waar noten en/of andere allergien opzitten. Het is veel uitzoekwerk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Beste Martine, bedankt voor de review :) , jullie gerechten zijn compleet noten vrij verzorgd vandaar dat er niks stond aangegeven. Graag tot snel!

Vanessa
22 February 2021

Het eten werd op tijd gebracht, super netjes voor de deur gezet en de meneer op afstand tot ik de deur open deed. Super vriendelijke meneer! Het eten was heerlijk!! En de verschillende gerechten waren prachtig opgemaakt. Echt een feestje om naar te kijken!! Fenicie bedankt!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor uw bestelling en review! Graag tot snel

Jannie
21 February 2021

Heerlijk eten snelle bezorgservice

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt

Gea
21 February 2021

Heerlijk gegeten. Jammer dat je de uitleg bij de gerechten niet hebt zoals in het restaurant. Dus soms vraag je je af wat het precies is 😂. Maar het was heerlijk en meer dan genoeg. En dat inclusief fles wijn en toetje. Gaan we zeker nog een keer doen.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Die ene ster boven ons restaurant zullen we maar zeggen :) Bedankt voor de mooie woorden!

Cindy
21 February 2021

Fantastisch gegeten! Het was mogelijk om bij de mazza knaller een vegatarische variant en vlees variant te krijgen. We hebben er twee avonden van kunnen genieten. Zeker een aanrader.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u er langer van heb kunnen genieten ook! Graag tot snel!

Cor en cindy
20 February 2021

Heerlijk gegeten, ruim voldoende. Lekker om van alles en nog wat te proeven.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor uw reactie

CB
20 February 2021

Wanneer we in het restaurant eten is het echt heerlijk! Helaas was het eten nu koud wat echt heel jammer is.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor uw feedback

Marion
20 February 2021

Heerlijk eten, besteld als verrassing voor de trouwdag van mijn ouders. Ze hebben genoten! Aanrader!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen bedankt voor uw bestelling!

Kim
20 February 2021

Heeeeeerlijk gegeten!!! Alles naar wens en we kunnen niet wachten om weer in het restaurant te mogen dineren.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt !

Marion Krayvanger
20 February 2021
Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

bedankt !

Peereboom
18 February 2021

Heb voor zaterdag besteld, dus ben benieuwd. In het restaurant genieten we altijd ontzettend van jullie lekker gerechten. Hopelijk kunnen we dat thuis voortzetten

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

bedankt voor uw recensie

Janine
15 February 2021

Porties waren groot, heerlijk eten. Wel wil ik graag opmerken dat ik had verzocht om een compleet veganistisch menu, er werd eerder mij via de mail verteld dat dit aangevraagd kon worden. Dit heb ik gedaan, desondanks zaten er nog best veel gerechten tussen met kaas... Wat natuurlijk niet veganistisch is. Dit was wel erg jammer! Als het niet mogelijk was om het menu compleet veganistisch te bereiden hadden we dat graag van te voren gehoord zodat we wijzigingen hadden kunnen aanbrengen in het menu.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Beste mevrouw , wat fijn dat de porties goed waren! dat is inderdaad niet helemaal de bedoeling uw aanvraag was ook inderdaad bevestigd , Veganistisch had dan ook zeker gewoon goed moeten zijn. Indien u ons even een whatsappje kan sturen naar 0299-416437 kunnen we hier een mooie oplossing voor vinden! Team Fenicie !

Nawar
14 February 2021

Zoals altijd lekker eten. شكرا 🙏🏼

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Nawar!

Kim
13 February 2021

Was weer fantastisch!!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Kim!

Tineke
7 February 2021

Dit was voor ons de eerste keer dat wij Libanees hadden gegeten. Misschien is het een tip om op de deksels te zetten wat het is. Doordat wij niet precies wisten wat we aten (was een menu voor 2 personen) hebben we het nagerecht ergens tussendoor gegeten. Voor de rest lekker gegeten.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen Tinneke en bedankt voor de feedback!

Pieter
7 February 2021

Ook dit Mazza menu was weer heerlijk! En altijd wat variatie in de gerechten. Een dikke aanrader.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Ja de menu's zijn echte toppers. Altijd lekker gevarrieerd

Menno
7 February 2021

Het was weer onwijs lekker. Geen negatief ding te bedenken. Lekker van smaak mooi opgemaakt kortom heerlijk

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Dankjewel Menno, en graag tot snel!

Marloes
6 February 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Eigenlijk alle gerechten zijn aanraders.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Eigenlijk wil je gewoon de hele kaart bestellen! , Fijn dst u genoten heeft !

H. Kooij
6 February 2021

Afgehaald menu was echt perfect verzorgd. Heel uitgebreid thuis heerlijk uitgegeten met zoveel lekkere gerechten. Fenici menu is zeker een aanrader.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen en graag tot ziens !

Sammy
1 February 2021
Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt sammy !

Niels
1 February 2021

Eten was te vroeg ook wel een keer fijn. Altijd super lekker door de kou was het wel minder warm maar dat vond ik niet erg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor uw bestelling !

Carolien
29 January 2021

Wat was dit een heerlijk verassend diner. Echt voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Wat fijn om te horen. Bedankt en graag tot ziens !

Rita Hoogesteijn
25 January 2021

Zeer goede kwaliteit en veel aandacht aan besteed. Erg lekker bovendien. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen dat u genoten heeft graag tot snel weer !

J. Nibbering
25 January 2021

Heerlijk gegeten !

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt !

Carolina
24 January 2021

Mijn ouders hebben genoten van jullie heerlijke smaakvolle gerechten. Zo ontzettend attent om er 2 flesjes bubbels bij te geven voor de verjaardag van mijn moeder. Mede door het heerlijke diner heeft zij een onvergetelijke verjaardag gehad. Vriendelijk bedankt

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Nogmaals van harte gefeliciteerd! , hopelijk kunnen we er bij de volgende verjaardag weer een groot feest van maken bij ons in het restaurant!

Erik
23 January 2021

Top top! Ik kan niet anders zeggen. We rijden vanuit Alkmaar naar Purmerend om hier eten te bestellen en op te halen. Zo lekker is het 😋

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Jullie zijn van harte welkom , wat fijn dat u de afstand wilt afleggen dat doet ons veel plezier !

Moi
23 January 2021

We hebben echt verrukkelijk gegeten!!!!! Gaan zeker vaker bestellen! Wat een feestje om dit te eten in deze saaie tijd. BEDANKT!!!!!!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

jullie zijn van harte welkom !

Anne
22 January 2021

Zag er allemaal goed verzorgd uit, smaken zijn heerlijk, maar verbeterpuntje is de temperatuur van de warme gerechten.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Beste mevrouw, Dit is inderdaad een aandacht punt, we hebben het wel zo opgezet dat u alle gerechten thuis nog gerust een tikkeltje kan opwarmen in de oven, of combi oven. Dit beïnvloed de kwaliteit niet. en de verpakking is er zeker geschikt voor!

Enno de Vries
22 January 2021

Voor onze trouwdag 38 jaar een heerlijk menu bij jullie besteld. Het was echt heel lekker. Wij hadden de oven op 100 graden gezet dus de warme gerechten konden we ook rustig een voor een opeten. Wij komen zeker terug.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Mooi ! heel fijn om te horen

Danielle
22 January 2021

Gisterenavond de Mazza knaller besteld. Voor 55 euro voor 2 personen 11 warme en koude mezzes en een fles rode wijn. We hadden een tafel vol en alles was met liefde opgemaakt. Het oog wil ook wat als je thuisbesteld! En niet alleen het oog want het was allemaal heerlijk. Mooi gebalanceerde smaken en genoeg variatie in koude en warme mezzes. Wij zijn per direct fan van Fenicie.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

en wijn zijn fan van jullie, graag tot snel !

Shanna
21 January 2021
Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt!

De Bruijn
17 January 2021
Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt!

Rogier
16 January 2021

Voor het eerst besteld bij dit restaurant. Fantastisch lekker en gevarieerd, eerlijk eten. Een van de beste zo niet de lekkerste van Purmerend. Keurig opgemaakt in nette verpakking. Niet twijfelen, echt een aanrader zowel de mazzas als het vlees medium gegaard, mals rosé.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

heel erg bedankt voor de reactie, we doen ons best om jullie thuis hetzelfde gevoel te geven als bij ons in het restaurant!

bernadet
16 January 2021

gister lekker gegeten van een gehaald diner thuis. doen we zeker nog een keer!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

altijd welkom!

Melanie
15 January 2021

Voor het eerst besteld en heerlijk gegeten! Hebben ook nog wat extra's gekregen omdat het voor de verjaardag van mijn man was! Echt een super service!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

fijn om te horen dat jullie genoten hebben. We zien jullie graag nog eens terug !

Chandra
15 January 2021

Heerlijk eten! En prettig personeel!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen bedankt !

Ilse van der Graaf
10 January 2021

Overheerlijk. Allemaal verschillende gerechten. Een echte aanrader.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen dat jullie hebben genoten !

Esmee
9 January 2021

Super lekker gegeten, heerlijke gerechten!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Graag tot snel weer ! en bedankt voor de review

Esther
6 January 2021

Het eten is gelukkig net zo lekker als ik het restaurant, toch kan ik niet wachten tot jullie weer open zijn.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Mooie woorden !, Bedankt.

M. Westerneng
6 January 2021

Het eten is altijd heerlijk, ook onze kinderen vinden het een feestje als we bij Fenicie bestellen. Het is vers en puur eten en er wordt keurig rekening gehouden met allergieën.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Erg bedankt voor de review , we stellen het zeer op prijs

Claudine
2 January 2020

Heerlijke borrelbox gehad met oud en nieuw.Te veel voor twee dus de volgende dag hadden we nog wat.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt !

Diana
1 January 2020

Heerlijk eten! Super vers en heerlijke smaken.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Diana, en fijn om te horen dat jullie genoten hebben !

Robert van Piggelen
26 December 2020

TOPKWALITEIT! met hoofdletters ja. Het ziet er niet alleen prachtig uit maar het is echt echt zalig eten. Probeer het een keer. Doen!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Dat horen we graag, en vriendelijk bedankt !

Martijn
25 December 2020

Kerstmenu gehaald. Was heerlijk!!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Wat leuk dat jullie besteld hebben ! . Graag gedaan en tot snel

Petra
24 December 2020

Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Duidelijke beschrijving voor het serveren cq warm houden hoofd- en nagetecht. Heerlijk gegeten, fantastische smaken. Aanrader!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Graag gedaan !

Sylvia
24 December 2020
Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt!

Britt
20 December 2020

Was weer echt super ! Was bang dat het minder lekker zou smaken als bij jullie in het restaurant maar dat was zeker niet het geval Bedankt

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Beste Britt, Kwaliteit handhaven vinden wij erg belangrijk! graag tot snel

Guido
20 December 2020

Uitstekend!! Net zo lekker als toen we bij jullie in het restaurant kwamen eten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Guido, hopelijk is deze narigheid snel voorbij en kunnen we jullie weer verwelkomen bij ons

Dino
19 December 2020

Fantastisch lekker heerlijk maaltijd echt een hele ontdekking van smaken zeker te herhalen dank je wel fenice

Niels
18 December 2020

Geweldig eten zo blij dat dit restaurant bezorgd! Het kan wel nog warmer bezorgd worden maar dat kan altijd.

Liza
18 December 2020

Heerlijk gegeten!

Brigitte
18 December 2020

Ik ben verslaafd aan de Hummus en Labneh, zo ontzettend lekker met het Libanese platbrood. Ik bestel het elke week!

Nancy
16 December 2020

Heerlijk gegeten van de 2 persoons maaltijd van 27,50 p.p. Nog 2x extra libanese broodjes bijbesteld en 1x extra was ook genoeg geweest, maar nu nog lekker over. We hebben er met z'n vieren van gegeten, 2 volwassenen en 2 kinderen. De bezorging was ook top.

Ik hou van eten
15 December 2020

Alles kwam netjes en warm aan

Chantal
14 December 2020

Heerlijk gegeten!!!

Luppers
6 December 2020

Eten qua smaak en kwaliteit was heerlijk alleen jammer dat de warme gerechten koud waren😕😕

Hans Greven
5 December 2020

Wij hadden de mazzaknaller besteld en na het ophalen en uitpakken thuis kwam er geen eind aan alle bakjes met al die lekkere hapjes. Meer dan goed en voor herhaling vatbaar.

Jacobs
4 December 2020

Het was weer heerlijk eten en fijn optijd bezorgd

Noa
30 November 2020

Lekker eten, verantwoord verpakt en goede Service :) bestellen altijd graag bij jullie

Kim
29 November 2020

Het eten is echt fantastisch lekker! Heerlijke smaak explosies en op verzoek hadden ze onze 2 favorieten toegevoegd aan het verassingsmenu gedaan!

John
28 November 2020

De mazza knaller besteld. Meer dan genoeg en erg lekker. Natuurlijk is zijn de warme mazza’s iets afgekoeld maar niet zeuren en even opwarmen. Dit is in deze tojd niet anders. Kan dit iedereen aanraden!! Puur genieten.

Kim
23 November 2020

Het eten was overheerlijk. Zoals altijd heerlijke smaken en prachtig opgemaakt. Helaas zaten niet al mijn favorieten erbij, maar wellicht volgende keer weer wel! Een tip: even op de doos en stickertje met wat het is.. nu wisten we niet van alles wat het was!

Tol
23 November 2020

Dit was onze eerste keer, maar is zeer goed bevallen, dus waarschijnlijk niet de laatste keer! Alles was lekker en van goede kwaliteit. Super! Het was alleen bij het afhalen nog niet gereed omstreeks het vooraf aangegeven tijdstip dus moest nog best lang wachten, maar de kwaliteit van het eten maakte dat helemaal goed. :)

Erwin
23 November 2020

Heerlijke verschillende hapjes, allemaal netjes bezorgd in bakjes, nog steeds warm. Echt een tip om een avond uiteten naar de huiskamer te brengen en weer is wat anders!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kok
22 November 2020

Wederom weer heerlijk gegeten. Altijd een weer feestje.

Linda
22 November 2020

Het was heerlijk!

Maria
22 November 2020
M.Rosendahl
21 November 2020
Nikki Le Cat
20 November 2020

Altijd een plezier om hier te bestellen. Altijd goed eten, vrolijke bezorger en kwaliteit! Het is en blijft mijn favoriete restaurant en nu ook afhaalrestaurant. Bedankt voor het lekkere eten vanavond!!

Alida
18 November 2020

Was super lekker. Voor twee personen het lunchpakket besteld met een flesje wijn. Alles smaakte heerlijk en was heel vers.

Yvonne
16 November 2020

Wat hebben we lekker gegeten en net als bij jullie in het restaurant overvloedig. In een woord. GEWELDIG!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen & Diane
15 November 2020
Miguel
15 November 2020

Altijd lekker alles

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Miguel!

E. BErkhout
15 November 2020

Echter super! Geweldige gerechten, smaak en presentatie.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn om te horen dat jullie hebben genoten !

Onno
14 November 2020

Was weer zeer goed verzorgd .

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor de review !

Jos van der Manden
14 November 2020

Was voor ons een eerste ervaring met de Libanese keuken en werden erg positieg verrast door de verschillende koude en warme tapas. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Jos graag tot snel !

Renée Jonker
12 November 2020

Wij hadden 10 gerechtjes besteld en ze waren allemaal even lekker. We hebben afgehaald en dan is de presentatie meestal niet zo mooi maar ook dat was dik in orde! Fijn dat het in composteerbare bakjes wordt gedaan.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Ja de composteerbare bakjes is inderdaad iets waar we graag over nadenken. Fijn dat het eten jullie ook goed gesmaakt heeft !

Jen
10 November 2020

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Jen voor de review !

Hengstman
9 November 2020

Op fb staat op de foto bij mazze 4 kaasrolletjes, en een schep hoummous?, wij hebben 2x mazze besteld a 127 euro. Ik verwachtte 8 kaasrolletjes dus dubbele hoeveelheid van salades etc. Het is veel geld voor weinig eten vond ik, was wel erg lekker. De wijn waren ze vergeten, is alsnog bezorgt, dhr stond ons netjes te woord.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Fijn dat u genoten heeft en graag tot snel !

Dennis
9 November 2020

Heerlijke gerechten, verrassend lekker, super snel geleverd, alles keurig. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Dennis, Fijn dat jullie genoten hebben graag tot snel !

Hilde
8 November 2020

Wat een fijne gerechten. Heerlijk gegeten en bezorging op tijd. Gaan we vaker doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt Hilde graag tot snel !

Brigitte
8 November 2020

Top restaurant, heerlijk eten en vriendelijk personeel!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

FIjn om te horen bedankt !

Rémon
8 November 2020

Ondanks dat je het thuis moet eten ivm Covid , maar als vanouds weer heerlijk gegeten. Blijft mijn favoriete restaurant in Purmerend.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Ja het is wel even wat anders inderdaad. Maar fijn dat jullie genoten hebben

Mel
8 November 2020

We hebben weer heerlijk gegeten!! Zelfs bij afhaal, is het net zo lekker als dat wij in het restaurant eten!

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Topper graag tot snel weer

Bas van de kamp
7 November 2020

Het eten was zo als altijd van erg hoge kwaliteit - smakelijk en zeker meer dan genoeg Avsolute aanrader

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Bedankt voor de mooie review

Shantie C.
6 November 2020

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst, behalve dat het eten goed smaakt wil ik benadrukken dat er goed is nagedacht over de verpakking. Ziet er verfijnd uit, een lust voor het oog. We zijn zeer zeer tevreden, heerlijk gegeten. Ook als we uit eten gaan, is het fantastisch. Jullie krijgen tien sterren van ons.

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Altijd welkom en bedankt voor de bestelling !

Martin de Boer
30 October 2020

Het was heerlijk !

Reaction from Fenicie Libanees Restaurant

Graag gedaan !